GOOD QUALITY GOOD SERVICE

OBM (Original Brand Manufacture)

ODM (Original Design Manufacturer)

OEM (Original Equipment Manufacturer)

 

PROMOTIONAL PRODUCTS INTRODUCTION

Self-propelled scissor lift has the function of automatic walking, owns the integrated design and built-in battery power supply and it can meet different working conditions. Without external power supply and external power traction, it can lift freely.  As for running and steering of the equipment, it just needs a person to operate. The operator only needs to master the control handle in the equipment to complete the equipment forward, backward, steering, fast and slow walking, up and down, etc. And the lifting platform is flexible in movement, convenient in operation, and labor-saving, making high-altitude operations more convenient and quick. It is an ideal high-altitude  equipment in efficient and safe production for modern enterprises.

  • Shandong Qiyun Group Co., Ltd. is one of the popularity lift equipment manufacturers,located in Jinan, Shandong province, which is a professional manufacturer in producing hydraulic lift equipment, also professional in logistics, warehouse, factory and construction, household use. It is also one of the popularity manufacturers in aerial work platform, cylinder hydraulic aerial work platform, boom lift and container loading ramp. We are a member of China Association of Warehouses And storage and awarded the first prize of Shandong machinery design.

  • Shandong Qiyun Group Co., Ltd. is one of the largest lift equipment manufacturers,located in Jinan, Shandong province, which is a professional manufacturer in producing hydraulic lift equipment, also professional in logistics, warehouse, factory and construction,household use. It is also one of the largest manufacturers in aerial work platform, cylinder hydraulic aerial work platform, boom lift and container loading ramp. We are a member of China Association of Warehouses And Storage and awarded the first prize of shandong machinery design.

  • Pre-sales & Scheme
    We provide professional design according to the requirements of your products.
    We will offer you reasonable recommendations and optimal solutions to guarantee the overall performance of the machine so as to ensure your entire production process and the quality of your products.

    Equipment Installation and Training
    We have professional installation technicians provide installation and training services for your workers. It will be helpful to guarantee the normal operation of the equipment and reduce its downtime.

    Fixing and Services
    We have specialized technology department and after-sales service department to provide you with reliable pre-sales service and timely thoughtful after-sales service.We will do regular examinations to the equipment and offer you guidance on the equipment operation if you need.

    Spare Parts Supply
    In your first order, we will send you some wearing parts available for two-years operation of the equipment. Online procurement for parts is available when the equipment is in operation.We will supply wearing parts with factory price for old customers.

Q1. Are you original manufacturer?
Answer: Yes, Qiyun is a factory. In 2021, it was named the top 30 companies in the global aerial work vehicle manufacturer rankings by the Access M20 special issue. With CE, ISO, SGS, TUV and other certificates, it is also a member unit of IPAF.

 

Q2. What about the delivery time? 
Answer: The delivery time is generally about 20 days after receiving the deposit. The date of delivery for standard products is about 5-15 days, customized products is about 15-40 days, and stock products are about 2-3 days.

 

Q3. What kind of payment do you support?
Answer: The payment method is mainly T/T, while accepting letter of credit and Alibaba trade. The deposit for standard products is 30%, and the deposit for customized products is 50%-100%.

 

Q4. How to transfer the lift machine? 
Answer: The transportation methods are mainly sea transportation, land transportation, land and railway combined transportation, sea and railway combined transportation. The container is generally 40 feet, 20 feet, LCL etc. LCL shipment will be customized to meet export standards in plywood/fumigated wooden boxes.

 

Q5. Do we accept customization? 
Answer: Accept customization. Qiyun Group has a professional technical research and development team, which can make the drawing and produce products according to customer needs. And it has 10 years of OEM and ODM mass production experience.


Q6. Is the customized lift easy to install? 
Answer: Easy. Qiyun Group will provide product manuals, installation videos and technical guidance.

 

Q7. What's our guarantee? 
Answer: Qiyun’s products have one year warranty, apart from man-made fault. Free to provide customers with damaged parts. Qiyun has strict quality standards for the selection of raw materials, please rest assured to buy.

 

Q8. How to customize the cargo lift or home lift?
Answer: The cargo lift or home lift belong to customized product. Need specific information: installation site (indoor or outdoor), with or without hole and shaft, entrance and exit direction for the people or goods, number of floors, lifting height, platform size, load capacity, voltage and etc., It would be nice to have some pictures of the installation location..


Q9. Is it OK to print my LOGO on the lift? 
Answer: Yes. Customers need to provide trademark authorization letter and high resolution LOGO image before order.

 

Q10. How can I get the after-sales service?
Answer: After-sales service can be connected with sales staff (pictures and videos are required), or email: info@qiyunlift.com. The after-sales department will assist the customer to solve the problem within 24 hours after receiving the information on the working day.

 

Q11. Which Incoterms terms can we work?
Answer: Qiyun complies with and implements the Incoterms rules. Commonly used trading methods are: EXW, FOB, CIF, CFR, DAF, etc. We can also assist customers with customs clearance procedures, but it is recommended that customers find local international logistics companies to handle customs clearance procedures.

 

Q12. Can I become an agent of Qiyun? 
Answer: Yes. Qiyun is looking for powerful agents in the world for cooperation. A comprehensive evaluation will be made based on the customer's annual purchase volume, corporate recognition and other aspects, and the qualified company will become an authorized brand agent. Qiyun will provide agents with more support policies and assist agents to expand their local market share.